"De har sån bra passform."

Alla mina vänner som flämtat till och utropat: "Va? Är han moderat? Och du tycker om honom ändå?" kan nu förbereda er på en ännu större chock. Håll i er nu... Mjukisbyxor. Mjukisbyxor. Jag borde ha sprungit 500 meter i motsatt riktning redan vid Moderat-grejen, men icke. Och inte heller nu springer jag. Jag bara rycker på axlarna och... Ja. Vad hände med alla mina principer? Vet ni vad? Fuck them. Jag struntar i mjukisbyxor och dåliga politiska åsikter. För jag mår så sjukt jävla bra. Och det är huvudsaken.

Helgen har varit bra. Trots en hundkennel på tåget så att hela jag luktade hund när jag kom fram till Falköping. Och trots att jag aldrig sett någon titta så skeptiskt på en burk pesto som Jimmy gjorde. Men sen när jag lagat maten klagade han minsann inte längre. Jag fick titta på Robins trots att det var hockey på teve. Fast det får jag inte berätta för någon för det är lite hemligt att JIMMY ÄR EN TOFFEL. Jag har inte sagt det till någon, jag har skrivit det i min blogg. Det är en väldig skillnad faktiskt.

I lördags var vi i Göteborg. Jag köpte en chokladkaka för 18 kronor. Sen köpte jag ingenting mer. Fan, vad duktig jag är! Det kan också bero på att herr Blåblodig Adelsman Moderat bara skulle in i affärer där jag inte hade råd med någonting. Vi skulle minsann på NK. (För Jimmy behövde kläder till tennisveckan i Båstad. Mouwahahaha.) Jag får alltid lite lätt ångest i såna affärer. Lite... "Hej, hej. Här kommer jag med mina H&M-kläder och smutsar ner era dyrbara saker." Men vi fick lov att gå på NK för där fanns Jimmys favoritmärken. När jag fick höra det började jag gapskratta lite. Bara några minuter. Favoritmärken? Ska man ha såna? Det ska man nog. Mina favoritmärken är typ... KappAhls Barnavdelning och Asos.com.

Det blev ännu roligare sen när jag gått och skrattat åt att man tydligen ska ha favoritmärken ett tag. Då jag fick höra att anledningen till att det var favoritmärken var att de hade sån bra passform på skjortorna. Bra passform? Shit Maj-Britt, jag låg dubbelvikt och grät av skratt. Nåja. Nu ska vi vara snälla. Nej. Det ska vi fan inte. Favoritmärken? Bra passform? Det är ju för bra för att inte göra ner.

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Och plugga efter jobbet. Shit, jag ligger redan efter fastän nästa vecka inte ens börjat ännu. Så egentligen ligger jag inte efter. Det är bara det att det känns så för att den här veckans uppgift är HUGE och jag ska jobba mer än 8 timmar om dagen så jag vet inte hur det ska gå ihop. Sova. Nu.

Moneybrother - Stormy Weather

Kommentarer
Postat av: Saturnine

WTF - köpte du ingenting annat än en chokladkaka? Du pekade inte på saker när Jimmy höll i sin plånbok? ;D Det brukar fungera! ;P

2008-03-10 @ 08:45:04
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0