Bara dårar rusar in.

Jag är inte bakis! Inte ett dugg! Inte minsta lilla spår av att jag var ute igår. På den gamla goda tiden hörde det till vanligheterna, på sistone har det inte hänt på evigheter. Men idag minsann. Just idag är jag stark, just idag mår jag bra. Förbaskat väldigt galet bra också. Och av någon anledning sitter jag och lyssnar på en jättekonstig skiva med gammal högstadiemusik som jag hittade någonstans och den är så konstig att jag tänker ta med den till Hanna ikväll. Sådeså. Fast jag ska ta med en bra skiva också. Promise.

Igår var det Klubb Phone Me för hela slanten. Eller ja. Jag var ju inte där i mer än en timme men det gör väl ingenting. Och väl därinne gick jag knappt att få kontakt med för det var Håkan Hellström på storbildsteve så jag satt mest och stirrade på den med ett fånigt leende på läpparna. Ont i magen hade jag också och så träffade jag och Hanna en tjej som hade fin hårfärg. Vidare kom det ett helt gäng 12-åringar och skvätte öl på mig och Jimmy. De skrek: "LEKSAND! LEKSAND! LEKSAND!" samtidigt så jag antar att det förklarar deras omogna beteende. Haha.

Sen var det dags att gå hem och i garderoben var det kaos som vanligt så stackars Anna som sagt hejdå för jättelängesen stod fortfarande kvar och fick inte sin jacka, vilket mest kändes surt eftersom vi andra fick lov att springa iväg till Snuttepatte som var kvällens skjuts. Snuttepatte, nykter? Ja. Jag vet inte heller hur det går ihop och jag tror inte alls att han uppskattade min guidade tur genom Sågmyra. Även kallad världsmästar-byn. Haha. Imorgon ska Däjjvid vinna Vasaloppet för att inte Calle ska få stå ensam på tronen som skidkung.

Mest bäst var att få allting sagt även fast handlingar faktiskt slår högre än ord. Och ibland får man vara så löjligt blyg att man skickar sms till någon som ligger alldeles bredvid. Så det fåniga leendet jag har på läpparna idag beror faktiskt inte på Håkan Hellström utan mer på att jag är väldigt glad och lite löjligt nykär. Fast lite tråkigt är det förstås att jag inte får ha Eddie Läck som frikort. Haha. Men jag antar att Howlin' Pelle får duga.


Nu ska jag äta mat och sen hoppa in i duschen för att göra mig redo att ge mig på't igen. I kväll ska jag dricka sprit, det törs jag nog med tanke på att jag redan fått helgens psykbryt. Alltså, vem fan har gjort den här jävla skivan jag lyssnar på? Den är helt sinnessjuk. Det måste vara Des eller Ankan.


Jumper - Tapetklister

för att det var typ den vettigaste låten på hela skivan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0