Varsågod, jag bju'r.

 
För några veckor sen försökte det här aset lära mig hur man tvättar håret på bästa sätt. Jag blev ungefär lika glad och till mig som jag ser ut att vara på bilden faktiskt.


På nationaldagen var vi och åt finmiddag på Bosporen och sen blev det en tur på långbryggan i Rättvik. Som vanligt posar jag inte alls. Jag är däremot fascinerad över att ha upptäckt att Jen fortfarande använder sin bilddagbok. Det var Yoshi som berättade det. Yoshi är den lite smått gravida saken i mitten.


Här är Lina-Maria i full färd med att klä ordning Maddyn inför hennes möhippa med indiskt tema. Det var naanbread, saris, bindisar, magdans och indiska hits för hela slanten. Och inte svampen.


Under kvällen har jag tittat på massa greker på teve. Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop hette filmen. Och jag hade sett den förut upptäckte jag efter ett tag. Det var rätt fascinerande med tanke på att jag aldrig ser på film nuförtiden. Måste ha varit under Visingsö/Brighton-tiden, då tittade vi mycket på film. Nu ska jag sova.

Queen - Somebody To Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0