Stanley Kubrick Festival.

Jag sjöng nyss lite medan jag satt här framför datorn och då stängde Jimmy dörren till sovrummet. Fan, vad snäll han är. Gullegullegullegull. Jag ska sjunga ännu mer och ännu högre nu bara för det.

Idag har jag fått G i Historia C. Fått ännu en lägenhet på G i Göteborg. Mycket G blev det nu. Sen var det inga fler G förutom att jag inte ätit godis. Eller glass. Eller grillchips, eller några andra chips heller faktiskt. Däremot har jag, Jimmy och Jocke gjort flaggor till vårat Camp på Peace&Love. Stanley Kubrick Festival. Där sitter vi. Tillsammans med Kamelen, jag har en känsla av att han kommer att vara förbaskat packad under större delen av festivalen. Kamelen alltså. Men även Jimmy och Jocke. Håkan & The Hives. Håkan & The Hives. Håkan & The Hives.

Nu är det sovdags för jag ska upp tidigt imorgon. Jag vill ha ett par vanliga svarta skor. Jimmy tycker att alla skor jag provar är fula. Nu ska jag pussa på min man. Han är Gullig. Det börjar också på G. Och Jocke ska vara brudtärna på mitt bröllop, med rosa klänning. Det vägrar han, så det lutar åt att Märta får vara brudtärna istället.

Gym Class Heroes - Good Vibrations

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0