Släpp honom fri och låt honom avsluta jobbet.

Magnus Betnér säger i någon sketch angående Stureplan att de borde släppa han som genomförde Stureplansmassakern fri och låta honom avsluta jobbet. Jag vill låna Betnérs ord och använa dem om Mattias Flinck. Släpp honom fri, och låt honom avsluta jobbet. Jag förstår inte varför folk är så upprörda över att han vill ha sitt straff tidsbestämt? Är det någon som jag verkligen kan relatera till så är det fanimej Mattias Flinck.

Enda skillnaden mellan oss två är att han hade tillgång till vapen. Ni förstår ju själva. Där hade han planerat att ha en trevlig utekväll i Falun och hamnar på det ställe som på den tiden hette Grand, men nu heter Harry's. Jag tror inte att det var sån stor skillnad på folket som gick dit då och de som går dit nu, det är väl samma skrot och korn. Så han såg sin flickvän flirta med någon annan (hey, falutjejer har aldrig varit kända för att vara de trognaste och lojalaste kritorna i flickvänsburken.) och säkert var folk i allmänhet dryga som de brukar vara på det där stället, och DJ'n spelade det årets dåliga sommarplåga. Är det så konstigt att killen lackar ur?

Jag har många gånger själv önskat att jag hade en AK5'a så jag bara kunde meja ner alla idioter på Harry's. Flinck hade en AK5'a. Det säger väl sig självt att han hämtar den och gör slag i saken. Jag förstår honom. Släpp honom fri. Ge honom sitt vapen tillbaka och släpp in honom på Harry's en lördag. Eller ännu bättre, ställ honom på scenen på RixFM-festivalen på FaluKalaset. För folk som frivilligt går och tittar på det förtjänar fanimej att avlivas.

Nu har jag lovat min pojkvän och min mamma att aldrig mer gå på Harry's för jag blir så fruktansvärt deprimerad och arg dagarna efteråt, och det var de två som fick ut för den här omgångens gråt/skrik/ångest/bitterhets-attack. Borde inte förresten alla mina kompisar följa med mig på festival som kompensation för alla gånger jag tvingats in på äckel-Harry's? Det kostar ju ungefär 100 - 150 kronor i inträde varje gång och jag har då varit där minst 10 gånger i mitt liv. Vilket blir ungefär 1500, som är cirkapris på en festivalbiljett. Så. Varsågoda att följa med. Längst fram på Håkan Hellström ska vi stå för att kompensera all jävla tråkdans till R'n'B jag blivit utsatt för de senaste åren.

Annars så frågade jag Hogie om musiktips i gårdagens blogginlägg. Hon brukar vara pålitlig. Hittills har jag bara hunnit lyssna mig igenom det första tipset; They Live By Night. Men det var så bra så jag blev alldeles sprallig i magen. Mmm. Smakar sommar! Så fort den förälskelsen har lagt sig ska jag gå på nästa. Sådeså.

Vuxenpoäng har jag tagit också. Inte bara dem som jag, Maddyn och Yoshi tog igår när vi satt i massor av timmar och diskuterade bebisar, bröllop och (halvt vuxenpoäng för min del) högskolestudier. Men det är väl lite som Maddyn säger: "Vi är ju vuxna nu, det är ingen idé att låtsas nåt annat!" Nej. Det är väl inte det. Så jag tog lite fler vuxenpoäng idag bara för att passa på.

They Live By Night - Meaningless Repair

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Meeen ååå! Om du släpper ut den där jävla mördaren så är det ju skitsämst av det svenska rättsväsendet, faaast å andra sidan så har dom väl aldrig varit några höjdare.. Och det är då fan att du hänger så mycket på harrys, du är ju värsta partyminglaren ;D

2008-06-10 @ 19:58:17
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0