Om att sakna att vara hemmafru.

Hemma på Leksandsvägen igen och jag saknar redan att vara hemmafru. Jag trivdes. Jag trivdes med att göra ingenting om dagarna. Köpa lite mat. Äta frukost framför teven. Överösa mannen med pussar när han kom hem från jobbet. Jag ska nog vara hemmafru lite mer hos Jimmy nu i sommar. Turns out att jag bara får 2 veckors jobb. Ah, snällt chefen. Jag har ju inte alls slavat där hela vintern. Klart att du inte ska ge mig mest sommarjobb bara för att jag känner barnen och föräldrarna bäst plus pratar förbaskat bra engelska. F Y B!

I torsdags var jag och Jimmy på Mösseberg. Jag förälskade mig i en killing som döptes till Olle. Han var helt sjukt galet liten och underbart söt. Så skuttade han och hoppade och var alldeles jättefin och brun. Dessutom bräkte han som en bebis. Små små mini-bäää. Jag ville att Jimmy skulle kidnappa Olle. Olle ville mest se på Bolibompa. Alldeles för ofta under helgen har jag fantiserat om hur bra mitt liv vore om jag bara hade Olle vid min sida. Tyvärr blir små killingar stora getar. Då är de inte så söta längre.

I fredags drack vi champagne och åt jordgubbar med Jimmys mormor. Det händer inte ofta att någon blir så glad att se en att man blir bjuden på champagne och jordgubbar. Haha. Sen satt vi på gräsmattan och drack cider och öl. Vissa drack grogg också. Och Annica drack vin. Jag drack också lite av Annicas vin. Och så solade vi och jag fick knappt någon färg alls. Jag roade mig mest med att hälla ut cider på Jimmys filt. Den hade sjukt dålig uppsugningsförmåga så hela filten blev full av pölar. Sen åt vi pizza och DJ var lika trevlig som alltid och berättade för mig att jag har en enorm mage. Hmpf.

I lördags var det Tidaholm för hela slanten. Jag ska aldrig mer festa i Tidaholm. Jag ska aldrig mer dricka vodka åtminstone. Nog för att det var roligt att jag lyckades brotta ner Balle och hälla i honom en halv grogg. Men sen vet jag inte så mycket mer. Jag och Jimmy skulle hem och sova och i nästa sekund vaknar jag av att jag sitter och spyr ner hela gästsängen hemma hos min svärmor. Wow. Way to go, Pernilla! Jag vet hur man samlar pluspoäng hos svärmor jag.

Att sedan försöka Jimmy var inte det lättaste då han mest knuffade undan mig och försökte dra på sig det nerspydda täcket. När jag väl fick liv i honom och fick honom att förstå att han måste göra någonting med täcket som jag så fint lyckats fylla med spyor så tar han det och slänger ut det på verandan. Sen tar han det andra täcket och går och lägger sig på soffan. Och där sitter jag i bara trosorna och gråter i min skam. Jimmys mamma förbarmade sig över mig sen och gav mig en filt. Och dagen efter gav hon mig ett par skor. Undrar vad jag får om jag spyr i soffan? Ett par stövlar kanske?

Söndagen var bakfylledag och jag lyckades spy några gånger till under dagen faktiskt. Eller ja, åtminstone en. Det var jätteroligt att sitta på ett asvarmt tåg utan AC i 4 timmar på väg hem faktiskt. Baklänges fick jag åka också. I en vagn med en sjätteklass som varit på klassresa i GBG. De var pratglada och övertrötta. Jag var bakis och fick slut på batterier i mp3-spelaren.

Idag är det förbaskat varmt och jag hatar att vara i Falun när det är varmt. Jag är liksom glad att bussarna snart börjar gå efter sommartidstabell så jag slipper åka dit överhuvudtaget. Jag behöver inte ens komma med någon lam ursäkt. Jag är ledsen älskade vänner, jag tycker om er. Men att sitta i Falun på sommaren när man kan ligga på gräsmattan och njuta, det finns liksom bara inte. Idag har jag och Märta legat på varsin luftmadrass i poolen och solat. Det är grejer det!

Vet ni vad som mer är grejer? Att Yoshi kommer hem imorgon för att hälsa på i en vecka. Synd att jag ska åka bort på torsdag men jag hoppas hinna träffa henne på onsdag och titta på bebismagen. Yoshi? Bebismage? Ja, jag har inte heller riktigt förstått det ännu. Men när jag får se henne, då kommer jag nog att förstå att hon har väldigt mycket bebismage. Ah. Jag kommer att gråta som en gnu när jag ser henne tror jag. Yoshi <3

Candie Payne - Turn Back Now

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Den dagen du har bäbismage kommer jag också att gråta när jag ser dig - fast på ett bra vis ;) Fan vad härligt att du har blivit hemmafru, har du några bra städtips till övers? ;D PUSS!

2008-06-03 @ 00:24:22
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0