Att från samma säng, lyssna till samma regn.

Det är jättesynd om mig för jag saknar Jimmy jättemycket så att det nästan gör ont i magen och ingenting alls känns roligt. För att bättra på det lyssnar jag på Kärlek Är Ett Brev Skickat Tusen Gånger och nu vill jag mest ha en kram. Eller två. Jag orkar inte göra någonting.

Vilket visserligen också kan bero på att jag nyss somnade i solen. Inte bra. Det säger partiet mellan mina axlar och halsen. Inte bra. Aj. Vad rött. Trots solskyddsfaktor 40. Den brännan kan visserligen ha uppkommit på jobbet. Det är som en bastu där i sandlådan. Vi har laddat upp med vattenslang, parasoll och massor av tillbringare med vatten. Så vi ska nog överleva den här sommaren också. Åtminstone jag som inte kommer att få jobba någonting alls nästan. Undrar vad jag ska leva på i augusti? Kärlek kanske.

Förlåt, nu slutar jag. Sjunger Håkan och jag instämmer. Nu slutar jag. Jag tar nog ett dopp i poolen istället. +26 grader i vattnet. Det svalkar knappt. Hmpf.

Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Sluta nu skryta om den där jävla poolen! Jag blir avundsjuk nåt så förgrymmat! Men jag solar på så gott jag kan, ska du snuttedutta iväg till helgen? JAG VILL JU DRICKA VIN FFS!

2008-06-03 @ 18:27:47
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0