Varför lyssnar jag på Amy Diamond?

Det kan man fråga sig. Man kan också fråga mig varför jag känner mig helt uppstressad trots att jag inte har någonting att stressa upp mig över. Idag var jag hysterisk och ringde kvinnokliniken. Eller ja, jag skulle ringa dit ändå utan att vara hysterisk. Men sen mina "snälla" kompisar igår berättade om diverse kondylom-problem blev jag hysterisk och fick lov att fråga ut en läkare på kvinnokliniken. Hon var väldigt lugnande. Betydligt mer lugnande än Des och Jen var igår när de asgarvande berättade om kondylom-grejen.

Idag somnade jag på en filt på gräsmattan. Sen vaknade jag av hysteriska barnskrik. Det var Märta, Alva och Paprika som lekte i poolen. Jag trodde att någon höll på att drunkna. Men det visade sig att det bara var en haj i bassängen. Lite senare när jag satt i köket och åt mat så kom Märta indansandes i en ballerinadräkt med en Bambi-filt som mantel. Hon dansade en stund, sen tog hon en mugg, en sked och 5 sockerbitar och gick igen. Allt detta utan att säga ett ord till mig. Ibland undrar jag lite vilket hus hon egentligen bor i? Eller vad som rör sig i hennes huvud?

För några veckor sen när jag och Jimmy var inne på mitt rum och läste hörde vi plötsligt fnitter utanför dörren och så kikade först Wilmas huvud in, och en stund senare Märtas huvud och så hörde man ännu mera fnitter.
Märta: "Tror du att det är kärlek Wilma?"
Wilma: "Eeh... Ja?"
Märta: "Ja, det är det också... Det är SANN KÄRLEK!"
Ja. Det är det förstås. Undrar hur Märta kunde se det? Det måste vara för att hon är min bästis.

Nu är jag HUNKRI! Och undrar om det inte kommer någon bebis i Norge snart? Eller i Enviken för den delen. Jag är fullt redo att bli faster igen. Så redo att jag sticker till Göteborg och missar hela barnets uppväxt. Haha. Shit. Om 10 dagar har jag en lägenhet i Göteborg. Eller ett rum i en lägenhet i Göteborg. Jag har nog inte riktigt  insett det här ännu. Men jag har åtminstone köpt världens finaste tårtfat i porslin med fina snirklande saker på. Så lite redo är jag allt. Dessutom ska jag inte flytta redan om 10 dagar. Utan snarare om 2-3 veckor. Inom parantes att jag står ut så länge i Falun. Fan. Hunkri. Äta.

Righteous Brothers - Unchained Melody

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0