När Simba kommer tillbaka i Lejonkungen.

I morse vaknade jag och var jätteförkyld. Oh, så glad jag blev. Släpade mig upp ur sängen, drack te och KanJang och gick till jobbet. Jo. För det finns inte tid att vara förkyld nu. Jag ska jobba heldagar hela veckan, på den jobbiga avdelningen. Stön. Men men. Det blir roligt när lönen kommer sen. Med tanke på att jag gjort slut på ungefär 3000 mer än vad jag fick i lön den här månaden så kan det kanske vara bra med lite pengar.

Kiddo, 3 år: "Pappa, får jag sluta på dagis imorgon?"
Pappan: "Neej, varför skulle du göra det?"
Kiddo: "Jag vill det!"
Pappan: "Varför då?"
Kiddo: "Men... Jag tycker inte att det är så bra här..."

Hoho. Ja. Det var nog mer tonfallet som hon sa det i än själva saken hon sa som gjorde det. Hon lät så vuxen.

Annars sitter jag mest och undrar en sak. Jag kanske skulle ringa en vän? Fråga publiken? Ta en fifty/fifty? Eller låta det vara några dagar till. Det låter så lätt när någon annan säger det. "Men fråga då!" Men inte frågar jag inte. Inte ens på något inlindat kryptiskt semi-sätt. Fast det är ju inte svårare än man gör det till, så jag antar att jag vill ha det svårt. Det är väl för att det ska matcha mitt pop-hjärta. Kryptiskt och ouppnåeligt.

Nu ska jag tvätta och titta på det senaste avsnittet av Lost. Undrar om vi har någon choklad hemma? Jag har tjockisvecka. Men det får jag, för jag är förkyld.

Matt Costa - Sweet Rose


Kommentarer
Postat av: Annapanna

Jag har hittat nya örhängen idag! Nu fattas bara outfits till helgen! OMG OMG OMG! ;D PUSS! P.s Ibland måste man hitta modet att fråga också, det kommer då du minst anar det D.s

2008-02-25 @ 19:36:36
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: jcoke

RING EN VÄN! RING MIG! Du ringer aldrig mig din hynda! Hehehe, länge sen man sa hynda. Bajssnopparna salutes you!

2008-02-25 @ 21:58:13
URL: http://jcoke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0