Om dina händer är här.

Aah. Sjukligt trött jag är. Jag skulle ju gå upp kvart över sex i morse, vilket jag också gjorde. Men vaknade gjorde jag redan vid halv fem då någon gubbe stod nere på gatan eller på en balkong någonstans och skrek. Jag vet inte om han skrek: "JAG VILL IN!" Eller: "JAG VILL HA ELD!" Eller något annat liknande. Men han skrek det ungefär var femte minut tills halv sex kanske, då slutade han. Men då var jag redan väckt och kände att det var rätt onödigt att somna om. Jag är rätt sugen på att flytta till Krokslätt nu, det känns som att det kommer att vara lite tystare där.

Annars försöker jag komma på vad jag ska ta mig till i vår. Jag har blivit antagen till en kurs i Litteraturvetenskap på universitetet, vilket förstås skulle vara jätteroligt, passa mig perfekt och det skulle vara förbaskat skönt att veta att man har en inkomst varje månad. Men om jag ska söka konditor-utbildningen till hösten igen så måste jag ju ha skaffat mig lite mer erfarenhet, så en praktik på ett konditori vore förstås jättebra. Speciellt om jag kan kombinera det med det där jobbet som jag kanske kan få. Och samtidigt som jag måste bestämma mig angående detta ska jag dessutom flytta, och mitt i allt detta är det någon som har skjutit in en jävla julafton. Vilket jag egentligen har varken tid eller råd med. Kan vi inte ta julen i typ... Mars istället?

Vad gjorde jag då uppe redan kvart över sex i morse? Jo, jag har ägnat dagen åt det jag är bäst på förstås. Sjungit julsånger, bytt bajsblöjor, gett fart på gungor, lekt prinsessor och riddare och sånt där ni vet. Jobba kallas det visst. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen för de hade jättemycket personal på jättefå barn, en alldeles jättesäker gård så man behövde inte hålla stenkoll varenda sekund och ja... Inte riktigt vad jag är van med. Men roligt var det.

Nu ska jag äta lite. Sjukt sugen på chips och cola. Men det blir yoghurt & müsli.

Rod Stewart - Rhythm Of My Heart

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Va? Jobbar du extra på dagis? VA?! ´.. I don´t wanna be the last to know.. da da da ;D Ja, jag sjunger. TILL EN DATASKÄRM! Vi har Lips till xbox - KOM OCH SJUNG KVINNA! :D

2008-12-12 @ 22:17:23
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0