Men jag slängde bort det igen.

Det visade sig att jag inte alls behövde titta på någon skräckfilm för att drömma mardrömmar, den här gången slutade det ännu värre än för någon månad sen när Jimmy väckte mig. Den här gången väckte Jimmy mig igen, precis när jag drömmer att en oerhört grotesk gubbe kommer fram till mig och tar tag i mig. Det säger ju sig självt att jag tror att det är gubben som är bredvid mig i sängen när jag vaknar. Och som jag skrek. Jag gallskrek, hur länge som helst. Vi kommer säkerligen bli vräkta snart så som jag skrek. Jag skrek så Jimmy blev livrädd och bara låg och stirrade på mig efteråt. Jag skrek och sen när jag insåg att det bara var en dröm och att jag betedde mig som en galning började jag gråta som en gnu istället. Sen vågade ingen av oss somna om, jag var rädd för att drömma fler mardrömmar och Jimmy är nog mest rädd för mig. Inte förrän det ljusnat ute somnade jag om i några timmar.

Nu är det hockey på teven igen, jag har en känsla av att det ofta kommer att bli så. Tur att jag gillar hockey då, och tur att Jimmy inte är så förtjust i fotboll som vissa andra killar. Och tur att jag sa för längesen att Körslaget kommer före allt annat. Det sa jag visserligen på skoj, men igår fick jag reda på att Timo Räisänen ska vara med och leda en kör så nu menar jag det på allvar. Jag ska heja på Timo, nu är det bara upp till Evelina att bestämma sig för någon att heja på. Timo den lilla gullungen, han har en prickig halsduk. Det vill jag också ha.

Duschen nästa. Vi ska julklappshoppa på Ica Maxi idag. Det är grejer det. Jag är redan färdig med mina julklappar, så jag följer mest med som sällskap. Och för att jag ska köpa nya lurar till min mp3-spelar så jag orkar med tågresan upp till Falun på tisdag. Är det snö däruppe?

Petter & Säkert - Logiskt

Kommentarer
Postat av: Saturnine

HALLÅÅÅ! det är snö som fan! och ifall jag hade varit hemma hade jag bjussat på en skotertur som heter duga ;) PUSS!

2008-12-21 @ 13:50:27
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0