För folk vill gärna lära känna dig.



Den här vill jag ha i Jimmys vardagsrum sen. Neej, vi är inte så snobbiga att vi ska ha varsitt vardagsrum. Det är bara för att vi har bestämt att jag ska få inreda hur jag vill i köket så får Jimmy bestämma hur det ska se ut i vardagsrummet. Med en regel: Inga jävla Leksands-grejer på väggarna. Men den där ljusstaken vill jag i alla fall ha i Jimmys vardagsrum. Det bästa är att Jimmy också tycker att den är snygg så han vill också ha den i sitt vardagsrum. Helt sjukt, vi är överens om någonting. Det händer verkligen inte ofta. Vi borde verkligen köpa den bara för att fira det.

Annars sitter jag med tårar i ögonen efter senaste avsnittet av Gossip Girl. Uuuh, stackars Chuck. Och stackars Dan. Och stackars Blair. Och stackars Lily. Oj, nu var det många det var synd om. Man skulle haft en anonym blogg så att man fick skriva vad man ville, då skulle man faktiskt kunna bevisa att man själv har ett liv också och inte bara sitta och skriva om Gossip Girl. 

Dessutom har jag lyckats skrämma upp Lucy ganska bra. Förlåt Lucy. Det var inte meningen. Den stackarn återvänder till Falun imorgon efter några månader i Brighton, och jag skrev till henne att något av det värsta jag varit med om i hela mitt liv var att komma tillbaka till Falun efter Brighton. Jag var så jävla deprimerad. Från mysiga pubar, rockiga uteställen, gulliga affärer, piren och stranden till Harry's, H&M och Falu-ån. Fy farao. Fast det värsta var ändå hur vissa hade förändrats till Rosing&Gynning och hur andra inte hade förändrats alls. Såså, Lucy, det kommer inte att bli så för dig. Var inte orolig.

Nu är det nog dags för lite mat i magen. Cravings för lussebullar idag igen. Det är inte normalt. Jag är kär i Jimmy. Bara så att ni inte glömmer det. Eller så att inte han glömmer det. Eller värst av allt: JAG glömmer det.

The Kinks - All Of My Friends Were There

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0