Fanns det en plats?

Här sitter jag en kopp te och återhämtar mig efter en kall promenad hem från Lager157. Där jag spenderat 3 timmar med Desireé. 1 timme bland kläderna. Vi gick loss på ett ställ med massa kläder som var 60- & 70-talsinspirerade. Konstigt nog var det ingen annan än oss som ens tittade åt det stället. Men som jag sa till Desireé: "Alla kläder jag köper, köper jag bara för att irritera folk!" Ju fulare andra tycker att det är, desto bättre. Tyvärr brukar alla ändra sig när jag har det på mig, men det måste vara för att jag är så snygg och en skönhet klär i allt. Desireé provade en jättegullig dress bestående av ett par shorts och ett linne, hon såg ut som en duk. Annars var vi båda två sugna på varsin bikini i frotté. Jag kom till sist därifrån med en 70-talsinspirerad klänning som var hur fin som helst. Åh, vad fin jag ska vara i den!

Sen spenderade vi 2 timmar på fiket där Des inte ville ha pepparkakor. Hon kan ju bli snäll! Jag åt snickerskaka och Desireé hatar andras barn. Det tyckte hon var viktigt att skrika ut högt bland alla barnfamiljer. Annars satt vi mest och förundrades över hur vi kunde bli så normala. Trots att vi gömde oss på skoltoaletterna när vi försökte skolka på Bjursåsskolan, och trots att Yoshi ville gömma sig i skogen och dricka sig full på 3,5'or utifall att polisen kom och såg oss och så försökte vi komma underfund med vad vi sa till våra föräldrar den där natten när vi sov hos Rosén. Vi sa nog att vi var hos varandra, eller hos mig om mina föräldrar var i stugan. Jag tror inte att vi sa att vi sov över med två hockeykillar som vi aldrig träffat förut i en lägenhet i Norslund. Oooh, så wild and crazy.

Nu ska jag göra mig lite fin för snart kommer Maddyn och hämtar mig, så ska vi plocka upp Lajjna i Bjurs och sen ska vi åka in till stan och möta upp Sandylicious och så ska vi äta något som inte är julmat. Det ska bli trevligt. Jag har inte träffat Lina sen Maddyns och Jacobs bröllop, och Maddyn har jag inte träffat sen i augusti så det blir kul. Att se om de har vuxit något. Haha. Göra mig fin ja. Har man såhär bra grundmaterial behöver man förstås inte lägga ner så mycket tid på det. Så jag kan nog vänta några minuter till...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0