26 Augusti.

Jimmy tycker att min blogg har blivit en skrytblogg. Jag trodde liksom att det var själva meningen? Att jag skulle sluta vara bitter och berätta hur jag mår och låtsas att allt bara är primeliprima hela tiden? Nu är visserligen allting primeliprima mest hela tiden. Det räcker med att vakna på morgonen och tänka på att jag bor i Göteborg för att jag ska bli glad. Men håll till godo, om några månader kommer jag nog vara bitter igen. När det inte kommer någon snö och jag halkar uppför backarna till Johanneberg med vinden piskades i ögonen. Men fram tills dess får ni stå ut med skrytblogg. Jag kanske ska börja modeblogga också när jag ändå är i farten?

Nu pratar de värmländska på teve. Det spelar ingen roll vad någon säger på värmländska för det låter alltid roligt. Det borde finnas massor med stå upp-komiker från Värmland för det räcker med att de öppnar munnen för att man ska börja skratta. Eller så är alla i Värmland jättetråkiga bara det att ingen har märkt det för att man skrattar bara åt hur gulligt de pratar. Stackars dem i så fall. Och stackars oss andra som gått på det. Nej. Jag vet inte heller varför jag filosoferar om detta. Det är Torgny Melins fel, för att de är på teve och pratar värmländska.

Dags att besöka tvättstugan kanske, måste ju se hur den ser ut. Om tvättmaskinen är stor ska vi tvätta mattor. Hur glamouröst är inte det? Skryt, skryt.

Bright Eyes - The First Day Of My Life


Kommentarer
Postat av: hogie

Oj. Var det därför skåningarna i min klass alltid skrattade och sa "DU ÄR SÅ GULLIG!"? Roligt, Pernilla. Tack, Pernilla. Tack för att du förstör HELA MITT LIV.

2008-08-28 @ 13:33:24
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: jcoke

värmländska är bäst helt enkelt. Gött att du trivs så jäääävla bra i din lägenhet då.

2008-08-31 @ 17:54:57
URL: http://jcoke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0