Rutschkana of love!

Väääldigt trötta fötter. Väääldigt trött Pernilla. 9 - 18 idag och barnen var i sitt esse. Jag var i mitt o-esse. Kände mest att "nu vet jag åtminstone vad jag INTE ska jobba med." Det har jag visserligen vetat ett tag. Men vissa dagar blir man extra påmind. 3 dagar kvar till helg. Bara 24 arbetstimmar. Undrar om mina fötter kommer att klara av det?

Igår när jag satt på bussen hem från Falun skrev jag ett sms till Jimmy och frågade varför han inte hört av sig och undrat vart jag varit hela kvällen. Jag kunde ju faktiskt ha blivit våldtagen och mördad och så har han inte ens en aning om vart jag är. Klockan var faktiskt närmare elva vid det här laget. Jag fick svaret: "Jag tänkte bara att du antagligen bakade en kaka eller lekte med Märta." Är det allt jag gör? Bakar kakor och leker med Märta? Ja. Tamejfan. Det är nog faktiskt sant.

Förra veckan var Märta jättearg när hon inte fick gå till dagis för att hon hade feber. Anledningen till att det var så viktigt att gå till dagis var att hon ville se mig i min röda tunika med svarta knappar. Dessutom har hon gått runt och berättat för alla att man inte får ha vitt, svart eller rött på sig på bröllop. Och så letar hon febrilt efter en klänning som hon ska ha på sig när hon blir bjuden på bröllop när hon blir stor. Jag undrar vem det är som lurar i henne alla dumheter? *vissel vissel*

Nu ska jag dricka te och titta på Andra Avenyn. Min hals gör ont igen. Måste vara någon klamydia-smitta från Jenny eller Desireé. Hoho. Glömde jag att berätta att vi hade trekant till efterätt igår?

Lily Allen - Alfie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0