Packa pappas kappsäck.

Imorgon åker jag till Örebro för att fira Valborg med Evelina och resten. Det blir grillning, pizza, passõa, silverminkar och massa skoj! Som vanligt. Nu är det mest panik över att jag inte har någon väska att packa i för den ska Pippen ha med sig till Rhodos. Jaha. Om det nu vore så att jag bara skulle till Örebro och fira Valborg hade det ju varit okej, men nu är det så att på torsdag (eller fredag beroende på dagsformen) så åker jag vidare till Falköping. Så jag blir ju borta några dagar. Hur packar man då i en pytteliten pytteväska?

Annars har dagen bestått av jobb och sedan beställningskväll hos Jen. Vi beställde kläder från USA. Det var ett himla pysslande. Ätande. Och ytterligare bevis på att Desireé är kleptoman. "Min moral är inte så hög!" Som hon själv sa. No shit?! Det hade vi ingen aning om. Men det får jag inte skriva i min blogg. Eller så var det något annat som jag inte fick skriva. Men det skriver jag ju inte. Hoho. Däremot kan jag skriva att mitt ex inte längre kallas för mitt ex, utan för Desireés ligg. Det är mycket roligare. Och så är han ju en sån snäll, trevlig och pålitlig kille dessutom!

Nu måste jag fortsätta att försöka packa. Och göra något åt min enorma huvudvärk. Och låtsas städa biblioteket. Faaan, vad skönt det ska bli att åka bort. Sen när jag kommer hem har föräldrarna åkt till Rhodos i 2 veckor. Jag ska njuta av varenda sekund. Sjukligt less på att bo hemma för tillfället. Mot resväskan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0