Kom, kom, atombomb.

Klockan är kvart i nio och jag funderar på att gå och sova. Är dock lite piggare nu. Dels för att jag hävde i mig massor av Coca-Cola (det är ju faktiskt lill-lördag!) och dels för att Storebror kom hem och hälsade på. Vi spionerade på våran granne när han fixade till sin husvagn. "Husvagnen, Special Edition, Comments by Pernilla & Conny." Det är nog en film som många skulle vilja se.

Idag glömde vi av ett barn på dagis. Det var rätt så lyckat för han fick ingen mat. Hoho. Jo, det fick han såklart sen när vi upptäckte att vi glömt av honom, ungefär en halvtimme efter att alla andra ätit upp. Hm. Undrar om det kanske är för stora barngrupper och för lite personal inom de kommunala förskolorna nuförtiden? Tur då att Moderaterna sänker skatterna så att det får lov att göras mer och mer besparingar. Undrar om Fredrik Reinfeldt skulle orka jobba en vecka med 34 barn springandes omkring sig? Vi skulle kunna byta lite. Jag skulle kunna åka till Riksgränsen och bo på klimathotell så kan Reinfeldt stå och vagga 4 barn på en gång, utomhus i snöstorm då det inte finns plats för barnen att sova inomhus, samtidigt som det står 5 barn och knackar på fönsterrutan för att de behöver hjälp med att kissa/tvätta sig/ta ner någonting som står högt upp.

Ibland blir jag lite bitter. Jag ber om ursäkt. Det är Alliansens fel. Sådeså.

Timo Räisänen - Mr Saturday

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Stackars lilla barn! Jag hoppas att han fick en massa godis som ursäkt ;D Det här med alliansen är nog så dålig för att alla är så fula där. Nu ska jag fortsätta se top model. HAHA.

2008-04-09 @ 21:33:36
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0